"נקרע לו את המכנסיים": הוארך מעצרו של החשוד באיום על מפקד משטרת בני ברק
מעצרו של משה כהן הוארך ב-9 ימים בחשד לאיומים על מפקד תחנת בני ברק | החקירה מתנהלת ביחידת מסובים ומעוררת שאלות על ניגוד עניינים (בארץ)


משבר במגעים להקמת הרשימה המשותפת: חד״ש ובל״ד קיבלו את מתווה ועדת הפיוס לחלוקת המקומות ברשימה, אך אחמד טיבי מסרב בשלב זה. תע״ל קיבלה את המקום השני, אך הנציג הבא שלה רק במקום התשיעי. לטענת חד״ש, לטיבי הוצע גם המקום השישי ברוטציה עם בל״ד - אך הוא סירב.
קובי ישראלהפוסק הספרדי הגאון רבי בנימין חותה ספד במלאות השלושים להירצחו של המקובל הצדיק רבי עמוס גואטה זצ"ל, וקרא לתלמידיו לעזוב את המיסטיקה ולהתמקד קודם כל בתורה כי זו המורשת של הרב | צפו בהספד (חרדים)
חזקי שטרןהר הגעש 'סקורג'ימה' ביפן התפרץ, והביא עימו תיעודים מרהיבים של עשן שחור המיתמר עד לב השמיים | כך זה נראה משם (בעולם)
כיכר השבתצוותי כיבוי והצלה ביצעו סריקות נרחבות בנהר הירדן סמוך ליסוד המעלה לאחר שנער חרדי נעלם במים | לאחר חיפושים נרחבים כוחות ההצלה איתרו אותו כשהוא ללא רוח חיים (בארץ)
כיכר השבתלמרות שעד כה איראן הסתפקה בשליטה במצרי הורמוז כדי לפותח מחדש, אמש קבע בכיר איראני כי המחיר עלה | אחרי הדיווחים על מחסור חמור בטילים אמריקנים, איראן דורשת כעת רשימה ארוכה של דרישות מארצות הברית בגין עצם הפתיחה של המצר (מדיני)
ישראל גראדווהלמשטרת ישראל קיבלה דיווח על נער כבן 12 שאבדו עקבותיו בעת ששהה על כלי שייט בנהר הירדן, סמוך ליסוד המעלה. כוחות משטרה רבים הוקפצו למקום ומבצעים סריקות נרחבות במטרה לאתר את הנער.
קובי רוזןבצל הסערה סביב עולם התורה, עוד ועוד מוסדות חינוך נפתחים בארץ הקודש בהתבדלות מוחלטת וללא כל תמיכה ממשלתית • ברמה ד' בבית שמש נערך מעמד היסוד לתלמוד תורה הכלל-חסידי "דברי חיים" • במעמד השתתפו גדולי רבני העיר לצד משפיעים מעיר הקודש ירושלים • שמואל דריי מגיש תיעוד (חרדים)
חיים רוזנבויםכנהוג בחסידות צאנז, בהיכל הישיבה בחיפה כבר פתחו את זמן אלול באמצע חודש מנחם אב • לקראת הזמן החדש נערכו בישיבה שיפוצים נרחבים ובהם החלפת תשתיות והקמת חצר מטופחת עם דשא וספסלים לרווחת התלמידים • (עולם הישיבות)
חיים רוזנבויםכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ