דלג לתוכן הראשי
אחרי הסערה

צה"ל בוחן: שוטרי מג"ב יחליפו את לוחמי צה"ל בחברון

החייל שנענש טען כי הוכשר לתפקידי לחימה ולא כיצד להתמודד עם שמאלנים ובצה"ל בוחנים להוציא את הלוחמים מעמדות השמירה בחברון, ולהביא במקומם שוטרי מג"ב (ביטחוני)

(צילום: Wisam Hashlamoun/Flash90)

החייל שנענש השבוע ל-10 ימי מחבוש אחרי שאמר לאנרכיסטים שמאלנים כי "בן גביר יעשה פה סדר", טען כי הוכשר לתפקידי לחימה ולא לתפקידי שיטור ולא ידע כיצד להתמודד עם השמאלנים.

רועי שרון פרסם ב'כאן 11' כי בכירים בצה"ל בוחנים אפשרות להוציא את לוחמי צה"ל מעמדות שמירה ביישוב היהודי בחברון. על פי הפרסום מדובר ב-15-10 עמדות חיכוך.

באם ההחלטה תצא לפועל, את החיילים בעמדות יחליפו שוטרי מג"ב. צה"ל יישאר בתחומי חברון לצורך ביצוע מעצרים ולחימה בטרור.

אם ייצא לפועל, הצעד המדובר יקל על החיילים שנמצאים בתעסוקה מבצעית בחברון ונתקלים פעם אחר פעם בסיטואציות קשות ומורכבות - שאינן עוסקות כלל בלחימה בטרור.

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: