סוכות תשפ"א 2020

תפוחי אדמה בתנור שתמיד יוצאים מושלם

איך אופים תפוחי אדמה מושלמים? מורן פינטו עם המדריך המלא לאפייה מוצלחת של תפוחי אדמה. תוספת לחג - ולכל יום בעצם - שחובה לשנן. מתכון לתפוחי אדמה אפויים בתיבול פיקנטי (מתכונים, אוכל)

תפוחי אדמה בתנור עם תיבול פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 25 תפוחי אדמה קטנים בקליפה אדומה, לא מקולפים וחתוכים לאורך ל-4 או ל-8
  • מלח

לתיבול:

  • 4 כפות מיונז
  • 1 כף גדושה אבקת בצל
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 2 כפות פפריקה אדומה
  • 1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. מניחים את תפוחי האדמה החתוכים בסיר מלא מים עם כפית מלח ומבשלים עד שהם רכים (אבל לא יותר מדי). מסירים מהאש, מסננים ומצננים מעט.

2. מסדרים את תפוחי האדמה המבושלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי התיבול ושופכים על תפוחי האדמה, וביד מצפים כל פרוסת תפוח אדמה, כך שכולם יהיו עטופים בתיבול.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שתפוחי האדמה זהובים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
הכוונה לתפוחי אדמה קטנים
ללא שם
4
25 תפו"א???
רות
3
25 תפו"א??????
רות
מה הבעיה?
ל
כנראה התכוונה 2-5 2 עד 5
גיטי
2
מורן אין על המתכונים שלךךךך
ללא שם
1
ברור הכוונה לתפוחי אדמה קטנים
מימי

עוד בתוספות: