לגזור ולשמור

הולכים עם הכל: תפוחי אדמה מתובלים בתנור

ככל הנראה, זו התוספת הכי לא בררנית בתפריט - היא הולכת עם כל ארוחה, חלבית ובשרית, ועושה לה רק טוב. מתכון מקטגוריית "לגזור ולשמור" שכל אחד צריך לדעת להכין (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 750 גרם תפוחי אדמה קטנים בקליפה זהובה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף צ'ילי חריף גרוס
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית תערובת תיבול איטלקי
  • 1/2 כפית אבקת שום

אופן הכנת תפוחי אדמה מתובלים:

1. חותכים את תפוחי האדמה לפלחים, ומעבירים לקערה.

2. מזלפים על תפוחי האדמה את שמן הזית, מתבלים בפפריקה, צ'ילי גרוס, מלח, תערובת תיבול איטלקי, אבקת שום, ומערבבים היטב.

3. מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה - בשכבה אחת.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 45 דקות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בתוספות וירקות: