ספיישל פורים

הסלק התחפש לבשר: קרפצ'יו יפהפה - ופרווה

כשהסלק התחפש לבשר: אלטרנטיבה מרשימה ולא מסובכת להכנה לקלאסיקה הבשרית שכל מה שנדרש מכם זה סכין טובה - והמחמאות בדרך. השפית מורן פינטו עם מתכון לקרפצ'יו סלק דקיק ויפהפה בזילוף עדין של שמן זית וחומץ בלסמי (מתכונים לפורים, אוכל)

קרפצ'יו סלק דקיק ויפהפה ש (צילום: חיה כהן)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 סלקים בגודל שווה, קלופים ומבושלים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • חומץ בלסמי
  • סילאן / רכז רימונים

אופן ההכנה:

1. בעזרת סכין טובה, פורסים את הסלקים לפרוסות דקות ככל האפשר.

2. מסדרים את פרוסות הסלק בצלחת הגשה, בכל צורה שתרצו, ומזלפים מעל את שמן הזית, החומץ הבלסמי והסילאן או רכז הרימונים. מפזרים מעל פלפל שחור ומלח ומגישים קר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בתוספות וירקות: