Homemade

לא רק בפסח: מיונז ביתי מושלם תוך 3 דקות

למה לקנות מוצר שעבר עיבוד ושאר תהליכים שאין לכם מושג לגביהם - כשאפשר להכין בבית תוך 3 דקות? מדריך וידאו להכנת מיונז ביתי מושלם (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס שמן זית איכותי
  • 1 ביצה גדולה במיוחד
  • 1 כף מיץ לימון (מכחצי לימון)
  • 1/2 כפית מלח

אופן הכנת מיונז ביתי:

מתכון ל-1.5 כוסות

1. צנצנת זכוכית בנפח 500 מ"ל, מניחים את כל המרכיבים. נותנים להם לנוח יחד כמה שניות עד שהביצה צונחת לתחתית הצנצנת.

2. מכניסים לצנצנת מוט בלנדר - עד הסוף - ומפעילים על מהירות גבוהה במשך 20-30 שניות, עד שתחתית הצנצנת מלבינה לגמרי. לאט, מרימים את הבלנדר ומלבינים את שאר תכולת הצנצנת. ממשיכים את פעולת הלבנדר עד שהמיונז מסמיך כראוי.

3. טועמים, ומוסיפים עוד מלח או מיץ לימון, אם צריך. שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד 4 שבועות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (98%)

לא (2%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
יצא ממש נוזלי , מה עושים?
שרה
12
אין לא טעים עם שמן זית😭
ללא שם
ממש לא טעים, זרקתי לפח אנסה פעם הבאה עם שמן רגיל
איכס ממש
11
יש למישהו מושג למה זה טיפה מתנפח אבל נשאר נוזלי ?... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אברהם
10
להכניס מוט בלנדר לתוך צינצנת זכוכית??? היא לא. תתנפץ? עשית זאת? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שולי חן
9
בלי חומרים משמרים מיונז בייתי מחזיק גג יומיים במקרר
אלכס
הכנת את המיונז? והוא נהרס? או שזה מהשערה...?
חסר שם
8
הוא יצא ממש נוזלי
יפית
עדיף הלימון על מים בזהירות אני לא אוהב להשפיך יותר מדי זה הורס לי המיונז קנדיוטי
moozot
7
ו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אריק...
6
מדהים! תודה
ענת
5
וזה קריטי לפני שבת!
אני
4
מתכון מענין – אגב מיונז כן,, בהכנה הביתית אפשר לעשות מעדן מלכים . למדתי להכינו מאבי, ז’אק יבל”א, ועל כן כינויו מיוז’אק.. הרבה שונאי מיונז העיזו להציץ ונפגעו קשות…. אפילו ביסוד המעלה הוקה רחוב (לא בדיוק רחוב) שלם וזה ממשיך להתפשט כמו האש בשדה קוצים.. כל שישי עומדים אצלי לוחם החופש בתור האחים והדודים
הר ציון
3
מאוד טעים וקל להכנה, רק לא להחזיק יותר מיומיים שלושה, זה עלול להתקלקל.
ללא שם
2
מתכון פשוט, בריא, וטעים~!
מיכל
1
גרוע לא מסמיך בכלל
ספיר

עוד ברטבים וממרחים: