באנו לשדרג

או לא להיות: אפשר לעשות ריבה מעגבניות

השפית מורן פינטו עם מתכון לריבת עגבניות והיא מתוחכמת וכיפית כל כך שאתם חייבים לנסות להכין אותה לפחות פעם אחת (מתכונים, אוכל)

ריבת עגבניות נפלאה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג עגבניות שרי
  • 800 גרם סוכר
  • 1/2 1 כוסות מים
  • 1/2 לימון פרוס דק עם הקליפה
  • קמצוץ הל טחון

אופן ההכנה:

1. בעזרת סכין חדה, מסמנים בעדינות איקס בתחתית כל תחתית עגבנייה.

2. מבשלים בסיר את העגבניות, הסוכר והמים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם ריבה סמיך. 5 דקות לפני סוף הבישול, מוסיפים לסיר את פרוסות הלימון.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
כשר!!! אי אפשר להוריד אותו גם בשיפשוף. פירות אורגניות בסדר. או לבשל בלי הקליפה. (הארה: יתכן שהיום משתמשים בחומר אחר שאין איתו בעיית כשרות, כי בדקתי לפני כמה שנים. תתקשרו לאירגון כשרות.)
א

עוד ברטבים וממרחים: