זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 בקבוק יין אדום קברנה או מרלו
 - 1 תפוז
 - 1/4 כוס ויסקי
 - 1/4 כוס דבש או סוכר
 - 8 שיני ציפורן שלמות
 - 3 מקלות קינמון
 - 4 כוכבי אניס
 
אופן הכנת משקה גלו-וויין אירופאי:
1. מגרדים דק את קליפת התפוז, ופורסים אותו לפרוסות.
2. בסיר רוטב, עדיף אחד כזה שאינו עשוי אלומיניום, מערבבים יחד את כל המרכיבים ומבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 20 דקות או על אש קטנה מאוד במשך 6 שעות.
3. יוצקים את היין המתובל לספלים, מקשטים במקל קינמון, פרוסת תפוז וכוכב אניס ומגישים מיד, חם.






0 תגובות