מה אוכלים היום?

מתכון לסופריטו קבב של וול דאן עם תפוחי אדמה ובטטות

כל הרכיבים עוברים טיגון עדין בנפרד ובסוף הם מאחדים כוחות למנה הכי מנחמת ומזינה שיש, עם ריח משגע וטעם מדהים. הכוכב של המנה הוא הקבב של וול דאן שמגיע בתיבול מזרחי נהדר שמשתלב מצוין עם הרוטב והירקות (מתכונים, אוכל)

סופריטו קבב של וול דאן עם תפוחי אדמה ובטטות (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 יחידות (450 גרם) קבב מזרחי של רשת קצביות 'וול דאן'
  • 3 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 1 בטטה קטנה, חתוכה לקוביות גדולות
  • 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות גדולות
  • 1/2 פלפל ירוק חריף, פרוס (לא חובה)
  • 1 כף שמן
  • 1/2 כפית כורכום מסדרת תבליני הבוטיק של 'וול דאן'
  • 1/2 כפית פלפל שחור מסדרת תבליני הבוטיק של 'וול דאן'
  • 1 כפית פפריקה מרוקאית מסדרת תבליני הבוטיק של 'וול דאן'
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס מים
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

הסופריטו הוא תבשיל מהיר הכנה ומנחם מאוד - אין שום דרך לטעות עם נתחי קבב איכותי ורך, מתובל היטב ותפוחי אדמה נימוחים. במקום לעשות עבודה כפולה, בחרתי להשתמש בקבבים המצוינים והטעימים של 'וול דאן' - קבב בתיבול מזרחי פיקנטי וטעים שפשוט חותכים ומוסיפים לתבשיל.

רשת הקצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. כלל הנתחים נבחרים בקפידה, מה שמתבטא כמובן בטעמם: חוויית גורמה בארוחה ביתית.

לתוצאה מושלמת, תיבלתי את הסופריטו בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344

בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום: אוראל בראל, וול דאן)

כיוון שמטגנים כל רכיב בנפרד, נתחיל קודם בטיגון שלוקח זמן רב יותר:
1. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (בגובה של כ-5 ס"מ), ומטגנים את תפוחי האדמה עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה. מוציאים אותם למסננת. מטגנים את הבטטה באותו אופן ומוציאים למסננת. מתבלים את תפוחי האדמה והבטטות ב-1/2 כפית מלח ומערבבים.

במקביל, מטגנים את הבצל והקבב:
2. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים כף שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את הפלפל החריף, מתבלים בכורכום, פפריקה ופלפל שחור ומערבבים היטב.

3. חותכים כל קבב ל-3, מוסיפים לסיר ומטגנים אותם קלות במשך דקה מכל צד.

איחוד הרכיבים לסופריטו:
4. מעבירים את תפוחי האדמה והבטטות לסיר עם הקבב, מערבבים במשך דקה ואז יוצקים פנימה 1/2 כוס מים, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 5 דקות על אש נמוכה.

מפזרים על הסופריטו עירית קצוצה ומגישים מיד, חם.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר