מה נאכל היום?

מתכון לפילה סלמון מושחר עסיסי ברמות

סלמון המצופה בתערובת תבלינים מנצחת של פפריקה, צ'ילי, פלפל, טימין, בזיליקום ואורגנו ונצרב במחבת עד למצב שהוא ממש שחור. כן, זה טעים בטירוף בדיוק כמו שנשמע (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עסיסי בקטע אחר: פילה סלמון מושחר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף צ'ילי גרוס
  • 1 כף אבקת בצל
  • 2 כפיות מלח
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית טימין
  • 1/4 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/4 כפית אורגנו מיובש
  • 4 נתחי פילה סלמון, ללא עור
  • 1/2 כוס מרגרינה בטעם חמאה, מומסת

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הפפריקה, הצ'ילי הגרוס, אבקת הבצל, המלח, הפלפל הלבן והשחור, הטימין, הבזיליקום והאורגנו יחד בקערה קטנה.

2. מברישים את פילה הסלמון משני הצדדים ב-1/4 כוס מרגרינה ומפזרים מעל את תערובת התבלינים בצורה אחידה.

3. מחממים 2 כפות מרגרינה מומסת במחבת גדולה וכבדה, על אש גבוהה. מוסיפים את הסלמון ומבשלים עד שהוא משחיר, 2-5 דקות. מרימים את הפילטים, מוסיפים את שאר המרגרינה המומסת למחבת והופכים את הפילטים לתוך המרגרינה. מבשלים עד שהצד השני משחיר והדג מתפורר בקלות עם מזלג, 3-5 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר