מכינים בבית: שניצל ביתי משודרג

אחרי האזהרה העולמית בדבר אכילת בשר מעובד, החלטנו להתרחק מהשניצלים הקנויים. במקומם, הנה מתכון לשניצל ביתי משודרג,פריך, מתקתק ועשוי נפלא (מדור אוכל mame)

Mame | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • 5 פרוסות חזה עוף דקיקות
  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות קטשופ
  • חצי כפית חרדל
  • מעט דבש
  • פירורי לחם
  • לתיבול הפירורים: אבקת שום, פפריקה חריפה ותבלינים אהובים אחרים
  • לתיבול הפירורים: אבקת שום, פפריקה חריפה ותבלינים אהובים אחרים

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

בוחשים בצלחת עמוקה את חומרי המשרה - המיונז, הקטשופ, החרדל והדבש עד שנוצרת תרכובת אחידה.

בקערה נוספת מפזרים את הפירורים ומתבלים בפלפל ובתבלינים.

מחממים מחבת עמוקה ומניחים שמן בתחתית.

מעסים את נתחי העוף במשרה ומצפים בפירורי הלחם משני הצדדים. כשהשמן חם, מטגנים עד לקבלת גוון זהוב ומרקם קריספי.

בתיאבון!!

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית