באנו לשדרג

מתכון לסלט סלמון שיכול לשמש גם כמטבל

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", סלט / דיפ העשוי מקרעי סלמון (שניתן להמיר בטונה משומרת), סלרי, תפוח ירוק, בצל, צימוקים (או חמוציות) ורוטב מטריף וכאמור, אתם תחליטו איך מתחשק לכם לצרוך אותו. הצעת ההגשה המועדפת עלינו: על מצע של עלי חסה פריכים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
המילה האחרונה שלכם: סלט סלמון שיכול לשמש גם כמטבל (צילום: כיכר השבת)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 פילה סלמון עבה, חתוך לקוביות
  • 4 ענפי סלרי, פרוסים לטבעות
  • 1/2 תפוח גרנד, חתוך יחסית דק
  • 1/2 בצל לבן, חתוך דק
  • חופן צימוקים קצוצים גס
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף חרדל חלק
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1 שן שום כתושה

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות הסלמון. מפוררים ומניחים בקערה.

2. מוסיפים פנימה את שאר המרכיבים, מערבבים ומתבלים.

3. מגישים בכריך, מעל עלי חסה פריכים או לצד קרקרים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר