מתכונ(נ)ים לחגים

מתכון לסלמון מוקפץ עם אורז ופטריות שסוגר פינות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו עם מתכון קליל וטעים, שתשמחו להגיש בראש השנה, בסעודה שלפני ואחרי יום כיפור או אפילו לאורחים בסוכה: סלמון טרי שמצוות לשילוב המנצח - פטריות וטריאקי, כשכל הטוב הזה מונח על מצע של אורז שסופג טעמים בצורה מופלאה. מנה שתתחסל תוך דקה על ידי גדולים וקטנים כאחד. אבל רגע, הכנתם? נהניתם? שימו לב! השנה החדשה שבפתח מביאה בכנפיה ריח של התחלות חדשות ואיתן החלטות חדשות. וההחלטה הטובה ביותר לפצוח בה היא המיחזור, אז את כל האריזות שהשתמשתם בהן להכנת הארוחה ניתן פשוט לזרוק לפח הכתום - פעולה פשוטה מצידכם שיכולה להפוך את העולם למקום נקי ובריא יותר למען הדורות הבאים. נסו את זה בבית (מתכונים, אוכל, כיכר TV, שיווקי)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלמון מוקפץ עם אורז ופטריות שסוגר פינות (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4-6 פרוסות פילה סלמון
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון, פרוסות
  • מלח ופלפל
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • שמן - לטיגון
  • אורז לבן - להגשה

אופן ההכנה:

1. חותכים את הסלמון לקוביות בגודל שווה.

2. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את קוביות הסלמון מכל הצדדים. מוסיפים את הפטריות ומערבבים במחבת כמה דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל, השום והטריאקי ומקפיצים יחד כמה דקות.

3. מגישים על אורז לבן.

לפח הכתום ולמחזר

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר