ישראל במלחמהישראל במלחמה
מבשלות בכיכר

מתכון לכרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית שאפילו הילדים אוהבים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנה חדשה ומרעננת, שיכולה לשמש כתוספת דיאטטית לבשר או כסלט מרכזי. כרוב לבן אפוי וקריספי (שניתן להמיר גם בסגול ואף להוסיף אגוזים קצוצים מעל) עם סילאן וטחינה מקפיצים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
אפילו הילדים התאהבו: כרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרוב לבן, פרוס ל-6
  • שמן זית
  • מלח
  • 3 כפות סילאן
  • 3 כפות טחינה גולמית

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה את הכרוב ומזלפים מעל שמן זית ומלח.

2. אופים כ-40 דקות. מוציאים, מפזרים שוב מלח, מזלפים את הסילאן והטחינה ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר