![מתכון לסלט צנון ומלפפון מרענן של מורן פינטו](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2019/06/12/15d8ff60-01f6-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h1050_w966.jpg)
![מתכון לסלט צנון ומלפפון מרענן של מורן פינטו](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2019/06/12/15d8ff60-01f6-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h1050_w966.jpg)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 15 צנוניות
- 3 מלפפונים פריכים
- רבע צרור שמיר
- 2 שיני שום קצוצות דק
- מלח
- 1 כף שמנת חמוצה או מיונז
אופן ההכנה:
1. חותכים את הקצוות של הצנוניות והמלפפונים וחותכים לעיגולים בעובי חצי ס"מ.
2. קוצצים את השמיר ומניחים בקערה.
3. מוסיפים לתוכה את השום, השמנת / המיונז ומתבלים במלח.
4. מערבבים היטב.
5. מגישים קר.