![לֶדֶר תות בננה טעים ובריא שהילדים לא יפסיקו לחסל](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2020/03/30/34cbb3e0-01dd-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h519_w915.png)
![לֶדֶר תות בננה טעים ובריא שהילדים לא יפסיקו לחסל](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2020/03/30/34cbb3e0-01dd-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h519_w915.png)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- ½1 כוסות תותים חתוכים לקוביות
- ½1 כוסות בננות חתוכות לקוביות
- 2 כפיות מיץ לימון טרי, מחולקות
- 4 כפות דבש, מחולקות
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-65 מעלות. מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
2. בבלנדר, טוחנים את כל המרכיבים, עד לקבלת תערובת חלקה לגמרי, במשך כ-2 דקות. מחלקים את התערובת לשניים ויוצקים על גבי ניירות האפייה המוכנים.
3. מורחים את התערובת בשכבה אחידה בעובי של 1/2 סנטימטר. מכניסים לתנור ואופים במשך 6-8 דקות, עד שהמרכז כבר לא דביק.
4. מוציאים מהתנור ומניחים להתקררות טרם החיתוך. חותכים לרצועות ומגלגלים כלפי מעלה.
מאחסנים בכלי אטום לאוויר עד שבועיים או במקפיא.