ישראל במלחמהישראל במלחמה
משהו מתוק

מתכון לפודינג אורז קרמי טעים טעים ונמס בפה

פודינג אורז הוא מאכל שיכול לשמש כמנה עיקרית בארוחת בוקר / ערב או כקינוח. הוא מכיל אורז, חלב, ממתיק ותבלינים ונפוץ ברחבי העולם בגרסאות שונות. הנה הוורסיה הביתית שלנו שזכתה לביקורות נלהבות מכל מי שאי פעם טעם אותה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פודינג אורז קרמי טעים טעים ונמס בפה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3/4 כוס אורז לבן, לא מבושל
  • 2 כוסות חלב, מחולקות
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 ביצה, טרופה
  • 2/3 כוס צימוקים
  • 1 כף חמאה
  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. מביאים 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר; מערבבים את האורז במים הרותחים. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים כך במשך 20 דקות.

1. בסיר נקי, מערבבים ½1 כוסות אורז מבושל, ½1 כוסות חלב, סוכר ומלח. מבשלים על אש בינונית עד להסמכה ולקבלת מרקם שמנתי, במשך 15-20 דקות. מערבבים פנימה את החלב הנותר, הביצה והצימוקים; מבשלים עוד 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה והווניל ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר