ראש השנה

מתכון לפרגיות ממולאות בבשר ואפויות ברוטב צ'ילי

השפית מורן פינטו עם מנה מרשימה ולא מסובכת להכנה שאפשר להגיש כמנת פתיחה או כעיקרית, בהתאם לתפריט שלכם בראש השנה (מתכונים לראש השנה, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פרגיות ממולאות בבשר ואפויות ברוטב צ'ילי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8-10 פרגיות
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל לבן, מגורד
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה דק
  • 3 כפות שמן
  • 3 שיני שום, כתושות
  • מעט כמון
  • מלח ופלפל שחור
  • רוטב צ'ילי

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את הבשר עם הבצל, השום, השמן והכוסברה ומתבלים במלח ופלפל שחור. לשים בידיים עד לקבלת עיסה אחידה.

2. פורסים את הפרגיות על משטח עבודה, מניחים מהתערובת בקצה כל פרגית ומגלגלים.

3. מסדרים את הפרגיות בתבנית פיירקס כש"התפר" כלפי מטה ויוצקים מעל רוטב צ'ילי בנדיבות.

4. מכסים את התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה. מסירים את הכיסוי ואופים 30 דקות נוספות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר