באנו לשדרג

מתכון לסלט קישואים בגריל עם גבינת עיזים וצנוברים

סלט שבלי להתאמץ גונב את ההצגה והופך לארוחה הכי מבוקשת בתפריט הקיץ בבית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3 קישואים / זוקיני גדולים, פרוסים לפרוסות דקות בקליפתם

למרינדה:

  • מיץ וגרידת קליפה מלימון אחד
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום, כתושה
  • מלח ופלפל שחור

להרכבת הסלט:

  • 100 גרם גבינת עיזים רכה
  • עלי בייבי
  • 50 גרם צנוברים, קלויים
  • 1 כף פלפל צ'ילי קצוץ דק

אופן ההכנה:

1. מחממים היטב גריל חשמלי או פלנצ'ה.

2. מניחים מעל את פרוסות הקישואים וצולים אותן עד שהן משחימות ומקבלות פסי צלייה יפים. מוציאים לצלחת.

3. מערבבים היטב את כל מרכיבי המרינדה, יוצקים על הקישואים ונותנים להם לשבת במקרר לפחות 20 דקות עד 24 שעות.

4. הרכבת הסלט: מרפדים קערת הגשה בעלי בייבי, מניחים מעל את פרוסות הקישואים, מפוררים עליהן את גבינת העיזים, מפזרים את הצנוברים והצ'ילי, יוצקים מעל מהמרינדה ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר