השילוב המנצח: טרייפל גבינה, עוגיות לוטוס, תותים
השילוב המנצח: טרייפל גבינה, עוגיות לוטוס, תותים (צילום: חיים יוסף)
אאא

כלים: כלי שקוף, אפשר על רגל, בקוטר לא יותר מ- 22 ס"מ (לא בטוחה שבמקרה הזה יעבוד משהו אדום ואטום, כי אז לא ייראו את השכבות)

לכלי מרכזי בקוטר 20-22 ס"מ:

לשכבת עוגיות:
200 גרם עוגיות לוטוס
40 גרם חמאה מומסת

לשכבת קרם גבינה ולוטוס:
500 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 5%
1 כוס (200 גרם) חלב מרוכז
50 גרם (2 כפות גדושות) ממרח לוטוס מומס
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל

לשכבת תותים:
250 גרם (קופסה קטנה) תותים, שטופים וחתוכים לקוביות גדולות
5-6 עוגיות לוטוס לקישוט 

אופן הכנה:

מכינים את שכבת העוגיות: מניחים בקערת מעבד המזון את העוגיות וטוחנים דק. מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית יבשה. שומרים בצד.

• עשו לייק לעמוד הפייסבוק של 'אוכל ומתכונים' ותישארו מעודכנים

מכינים את שכבת הגבינה והלוטוס: מניחים בקערת המיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי השכבה ומקציפים במשך כ- 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.

מרכיבים את הטרייפל: מפזרים בתחתית כלי ההגשה כ– 1/3 מפירורי עוגיות הלוטוס. מפזרים מעל 1/2 מכמות התותים. יוצקים מעל 1/2 מתערובת הגבינה.

מקשטים בעוגיות לוטוס שלמות (נועצים בתוך הקרם) או בפירורי העוגיות. אפשר גם בחצאי תותים.

מגישים או שומרים מנוילן במקרר.