אאא

ענקית המסרים המהירים - 'וואטסאפ' הודיעה על שורה של עדכונים לקבוצות. השינוי החשוב ביותר הוא כנראה זה שהוצג אחרון: בגרסה החדשה של וואטסאפ, שהגיעה הלילה לאנדרואיד ואייפון, אי אפשר לצרף אתכם שוב לקבוצה שיצאתם ממנה, כדי לא להציק לכם.

אם עזבתם קבוצה ושיניתם את דעתכם, מנהל הקבוצה יכול לשלוח לכם קישור להצטרפות. עליו ללחוץ על שם הקבוצה, שם יש קישור להזמנה - לשלוח אליכם, ואתם מצטרפים.

בנוסף, הוצגה רשימת השיפורים הבאה:

• כל קבוצה מכילה עתה תיאור, שמאפשר למנהלים לפרסם כללים שיוצגו לכל מצטרף חדש בראש הקבוצה (ולכל מי שרוצה בעמוד המידע שלה).

• המנהלים יכולים להחליט מי יכול לשנות את שם, תיאור ותמונת הקבוצה.

• ניתן לחפש חברים בקבוצה דרך עמוד המידע שלה.

• אם לא עקבתם מקרוב אחרי הקבוצה ופספסתם הרבה פעילות, כאשר תחזרו יוצג לכם כפתור "@" בתחתית הצ'ט שיציג לכם תקציר של האזכורים שלכם שעלו מאז הפעם האחרונה שנכחתם בקבוצה.

• מנהלים יכולים לבטל הרשאות ניהול למנהלים אחרים - חוץ מיוצר הקבוצה, כפי שכבר נחשף בגרסת בדיקה של האפליקציה בינואר והתחיל להגיע לכולם בשבועות האחרונים.