אאא

פרנץ' טוסט עם אפרסקים צרובים

כי מי יכול להגיד לא לפרנץ' טוסט של חלה עסיסית עם אפרסקים צרובים מעל שהתקרמלו היטב בפלנצ'ה, קצפת, אוכמניות טריות ומייפל? בראנץ' שאי אפשר לסרב לו.

>> למתכון

קציצות סלמון אפויות

לשפית מורן פינטו נמאס לזרוק אוכל משבת, אז בכל יום ראשון היא מוצאת דרך יצירתית אחרת לנצל את השאריות. והפעם: קציצות נימוחות ורכות שהולכות עם כל תוספת - מדריך וידאו שלב אחר שלב.

>> למתכון

כריך עוף / בשר / דג משובח

סנדוויץ' טעים שמנצל היטב את חזה העוף שנשאר לפליטה, נתח בשר ללא רוטב או אפילו פילה סלמון יבש. הסוד נעוץ בחיבור הטעמים הנכון.

>> למתכון

קרוסטיני פיקנטי 

לחם לא זורקים! אומרים שהאיטלקים אלופים בניצול שאריות הלחם מאתמול, המתכון הבא יוכיח עד כמה הם עושים את זה בסטייל: קרוסטיני - פרוסות חלה קלויות בתנור ומתובלות בפיקנטיות.

>> למתכון