מנת צד מעולה לעיקרית של שבת
מנת צד מעולה לעיקרית של שבת (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4 בצלים, פרוסים דק
  • 2 כוסות פרוסות פטריות פורטבלו
  • 56 גרם מחמאה

אופן ההכנה:

אאא

1. במחבת על אש בינונית-גבוהה, ממיסים את המחמאה, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון בהיר-שקוף.

2. מוסיפים את פרוסות הפטריות, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך 30 דקות, תוך בחישה לעתים קרובות. אם הבצל או הפטריות משחימים יותר מדי, מוסיפים מעט מים לסיר. מגישים חם עם כל מנת בשר.