לכבוד שבת

מתכון לתבשיל פטריות ובצל

3 מרכיבים, 10 דקות הכנה ו-30 דקות של בישול עדין - זה כל מה שאתם צריכים למנת הצד הכי מוצלחת לבשר של שבת: פרוסות בצל ופטריות חמות (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מנת צד מעולה לעיקרית של שבת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 בצלים, פרוסים דק
  • 2 כוסות פרוסות פטריות פורטבלו
  • 56 גרם מחמאה

אופן ההכנה:

1. במחבת על אש בינונית-גבוהה, ממיסים את המחמאה, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון בהיר-שקוף.

2. מוסיפים את פרוסות הפטריות, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך 30 דקות, תוך בחישה לעתים קרובות. אם הבצל או הפטריות משחימים יותר מדי, מוסיפים מעט מים לסיר. מגישים חם עם כל מנת בשר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר