מה אוכלים היום?

5 מתכונים למוקפצים אסיאתיים בקלי קלות

מנות כיפיות ופשוטות להכנה שיסדרו אתכם בארוחת הצהריים / ערב המשפחתית, כאלה שמוכיחות מעל לכל ספק: החבר'ה שם במזרח הרחוק הבינו את החיים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תקפיצו (צילום: The Creative Exchange on Unsplash)

פאד קפאו

בשר טחון מוקפץ או: כך מתקתקים גיחה לתאילנד תוך 20 דקות - מנת רחוב פופולרית בממלכה הצהובה.

>> למתכון

חזה עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה ברוטב אסייתי

קוביות לעיסות של עוף ושעועית ירוקה קראנצ'ית ברוטב פיקנטי-חמצמץ.

>> למתכון

מוקפץ לעצלנים

הנודלס, מנת האטריות הקלאסית במטבחים האסיאתיים, משתדכים לעוף טחון או קצוץ ורוטב סויה בתיבול חרפרף.

>> למתכון

חזה עוף מוקפץ עם פטריות בטריאקי

ארוחת מופת של כאן ועכשיו.

>> למתכון

חזה עוף מוקפץ ברוטב סצ'ואן

סצ'ואן הוא מחוז בסין שמפורסם בזכות רוטב מופלא שנקרא על שמו והוא הולך נהדר עם כל סוגי העוף. הנה אחת מהדרכים הטעימות ביותר לאכול אותו.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר