5 מתכונים למאפים שמתעקשים לקרוא לעצמם פיצה

אבל בערך כאן מסתיים הקשר ביניהם. מיתוג זה כל הסוד לא? ככה אומרים לנו תמיד. גם המאפים האלה למדו את זה ובחרו להתחבר לשם חזק שעובד על כולם ללא קשר לדת, מגדר, גיל או שעה ביום (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לחמעג'ון או "פיצה" בשרית (צילום: shutterstock)

פיצה על חצילים

אוקיי, זה הדבר שהכי כולל מרכיבים של פיצה ברשימה הזו, רק שאת בסיס הבצק מחליפות פרוסות חצילים כי לפעמים צריך לרמות קצת את התאוות שלנו, ובמקום פיצה עמוסת קלוריות, זו אלטרנטיבה מוצלחת לא פחות.

>> למתכון

פיצה נאן בתוספת ביצת עין ורוטב יוגורט מתובל

או: מה קורה כשלוקחים פיתה הודית ושמים עליה תוספות טורקיות.

>> למתכון

לחמעג'ון או פיצה בשרית

הלחמעג'ון מכונה גם פיצה טורקית, פיצה ארמנית או סתם לחם עם בשר וארבע מדינות מתחרות על הקרדיט. האמת? לגמרי בצדק. ככל הנראה מדובר בדרך הכי שווה לנצל בשר טחון. מאפה דק וקריספי עם בשר מעל והמון טחינה בצד. אתם עדיין כאן?

>> למתכון

לחם שטוח עם תפוחי אדמה, גבינת עזים ורוזמרין

מאפה שלוקח את כל מה שטוב מבצק הפיתה והקונספט של הפיצה לארוחה קלילה וממכרת.

>> למתכון

ולקינוח: פיצה מתוקה

עם שוקולד ומרשמלו. שימו את הדיאטה בצד ותקראו לכו-לם.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר