מהומה במליאה

סויד: "שקד, תורידי את הידיים שלך מזילבר"

מהומה פרצה במליאת הכנסת בעקבות דבריה של ח"כ רויטל סויד, שתקפה את שרת המשפטים איילת שקד בחריפות בעקבות מאבקה נגד דינה זילבר. צפו בווידאו מהמליאה (ארץ)

מהומה פרצה הבוקר (רביעי) במליאת הכנסת בעקבות דבריה של סגנית יו"ר הכנסת, ח"כ רויטל סויד, שתקפה את שרת המשפטים איילת שקד בחריפות בעקבות מאבקה נגד דינה זילבר.

"שרת המשפטים איילת שקד", פתחה סויד, "תורידי את הידיים שלך מדינה זילבר, מהיועצים המשפטיים, משופטי בית המשפט העליון. הבעיה שלך היא לא זילבר אלא ציבור שלם שרוצה דמקורטיה".

״דינה זילבר הביעה את עמדתו של היועמ"ש, היום את סותמת לה את הפה ומחר זה יהיה מנדלבליט", הוסיפה סויד, "מה שייזכר כמורשת של שקד במשרד המשפטים זה השבר והקרע חסר התקדים שהיא יוצרת במשרד בראשותו היא עומדת. כל הדרג המקצועי משפטי מתייצב מול הפולטיקאית היחידה במשרד שמנסה לסתום להם את הפה".

סויד חתמה את דבריה ואמרה: "שקד, את גיבורה על שומרי הסף - את רוצה אותם צייתנים, בובות על חוט. בואי נראה אותך מול ציבור שלם שרוצה ערכים לברלים, שוויון ודמוקרטיה".

מי שנחלצו להגן על שרת המשפטים היו חברי הכנסת מהליכוד שרן השכל, נאווה בוקר ואמיר אוחנה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
אל תפחדי מהשמול הנובח וצועק את צודקת ועשית טוב צריך לעשות סוף לאשה הזאת רודפת את הדת והיהדות
שלמה
6
את הדמוקרטיה...הם לא הבוסים הם צריכים להיות כפופים לבוסים ולא להמציא ולקבוע לנבחרי הציבור שנבחרו ברוב דמוקרטי מה לעשות. הצד השמאלני במפה הפוליטית משתמש בבתי המשפט ומה שקשור למשפט וכן בתקשורת כדי לקדם או לבטל החלטות של הרוב בישראל וכך למעשה הופכים את הרוב למיעוט והגיע הזמן לעשות סדר!
אני
5
של מערכת המשפט המושחתת.
מישהו
4
רוב שופטי העליון גוים שונאי ישראל אין לכם מקום בארץ הקודש
ללא שם
3
תורידי את הידים שלך מהשרה שקד!!!
משה בן אברהם
2
שופטי בג"ץ בעלי השקפת עולם אחידה וידועה, מרקידים מדינה שלמה לפי החליל שלהם, על אפם ועל חמתם של הרוב השפוי בישראל..
יהוד
1
אף אלד לא הורס לכם את הדמוקרטיה, ח"כ רויטל סוויד! אתם, אנשי ונשות השמאל - אתם סותמי הפיות הכי גדולים ורומסי הזכויות הלאומיות הכי גדולים במדינת ישראל! השרה שקד היא אחת משרות המשפטים הטובות שהיו למדינת ישראל מאז כינון כנסת ישראל!
מאיר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: