בחירות 2019

לפיד לנתניהו: הצלחתי להפיל את הממשלה

יו"ר 'יש עתיד' ח"כ יאיר לפיד טוען הערב כי הבחירות הוקדמו בשל החלטתו כי סיעתו תצביע נגד חוק הגיוס: "הוא ניסה לעשות קומבינה מושחתת על הגיוס לצה"ל" (חדשות, פוליטי)

יו"ר 'יש עתיד' ח"כ יאיר לפיד טוען הערב (שני) כי ראש הממשלה בנימין נתניהו הודיע על הקדמת הבחירות בשל החלטת 'יש עתיד' להצביע נגד חוק הגיוס.

לדברי לפיד: ""הממשלה הזאת לא נפלה היום, היא נפלה מזמן. היא נפלה בביטחון, נפלה ביוקר המחייה, נפלה בשוויון בנטל.

"תראו לאן נתניהו לוקח אותנו. הוא ניסה להגיד לנו שיש מלחמה בצפון - ואין. הוא ניסה להגיד לנו שאין מלחמה בדרום - ויש".

לפיד המשיך בקו שלו נגד חוק הגיוס, החוק בו הוא תמך וברגע האחרון הסיר את תמיכתו, ואמר: "נתניהו ניסה לעשות קומבינה מושחתת על הגיוס לצה"ל. בגלל התיקים הפליליים שלו הכל אצלו היום הישרדות פוליטי".

לדבריו: "ממשלה בראשותי תשמור על הביטחון ותעבוד קשה למען אזרחי מדינת ישראל".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

14
לך הביתה תפסיק לעשות באלגן....
בן
13
לא ליצן הזגזגן הזה
דוד
12
בעזרת ה יהא לך 4 מנדטים
נחום
11
ישנת בשקט 3 וחצי שנים. תמשיך לישון. ששששש.....
יוסי
10
באמת יעבוד קשה.
משה בן אברהם
9
יאיר לפיד יפול חזק בבחירות לכנסת הקרובות
יאיר לפיד יפול
8
הוא לא מאמין לעצמו... ככה ממשלה בראשותו תתנדנד. עמלקי
ח
7
לך לישון לוזר
איש
6
לא אתה ןלא ליבני לא תגיעו לקרסוליים של ביבי הוא ימשיך להיות ראש הממשלה כי בינתיים לא מצאנו שום תחליף ממנו בהצלחה ביבי
לפיד
5
שקרן
אבא

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: