בראוניז "של הביוקר"
בראוניז "של הביוקר" (צילום:sheri silver on Unsplash)
אאא

כולנו חוטאים פה ושם בהכנת עוגה בעזרת תערובת קנויה. זה מהיר, זה פשוט, זה קל והטעם? ובכן, יתכן שיהיו כאלה שיזהו את המקור אפילו שדחפנו את קופסת הקרטון לתחתית פח האשפה וכיסינו בקליפות תפוז, ובדיוק בשבילם נועד הטריק הבא שיגרום לבראוניז להרגיש כמו מאפה יוקרתי מושקע ומיוחד.

אנחנו מודים, גם לנו זה היה נשמע מוזר בהתחלה, אבל קחו נשימה עמוקה, לבשו פרצוף של אנשים רחבי אופקים ואניני טעם והמשיכו לקרוא.

מה צריך? תערובת בראוניז ושאר המרכיבים הנדרשים לפי ההוראות שעל האריזה, 1 כף אבקת צ'ילי, 1 כף קינמון.

מה עושים? מכינים את בלילת הבראוניז, מוסיפים פנימה גם את אבקת הצ'ילי והקינמון, וממשיכים לאפייה לפי ההוראות שעל האריזה. 

למה זה עובד? התבלינים מוסיפים לבלילה מתיקות-חריפה שמתמזגת בצורה מושלמת עם השוקולד ויוצרת עומק חדש לגמרי של טעם. האורחים שלכם לעולם לא יצליחו לעלות על המרכיבים המדויקים של הבראוניז ואתם עומדים לקצור המון מחמאות - או לפחות להפוך לשיחת היום.