עשו או לא עשו?

נחשף: אנשי קמפיין 'כחול לבן' עברו פוליגרף

מנהל הקמפיין של כחול לבן - איתי בן חורין חושף כי בעקבות הדלפת "נאום הבכורה" של יו"ר המפלגה כחול לבן, אנשי צוות הקמפיין חויבו בבדיקת פוליגרף לבירור מי המדליף (אקטואליה)

בכירי כחול לבן (צילום: שריה דיאמנט)

בתוכנית 'עובדה' של חברת קשת פורסם היום (ראשון), כי יועץ התקשורת של בני גנץ - איתי בן חורין מודה, כי לאחר שטיוטת נאום הבכורה של גנץ הודלף, נאלצו על צוות הקמפיין לעבור בדיקת פוליגרף מקיפה, בכדי לגלות מי מהם הוא המדליף.

יצויין, כי לאחר כמה הדלפות של יו"ר כחול לבן בני גנץ, פרסמה חברת 'החדשות', כי בכחול לבן מתכננים לעשות בדיקת פוליגרף לאנשי הקמפיין.

באותה נקודת זמן הכחישו בכחול לבן, כי הם עורכים פוליגרף כדי לגלות מדליפים, ואמרו כי הם רק מתכננים לערוך בדיקה פנימית בתוך שורות הקמפיין לאתר מיהו המדליף, יחד עם זאת הם לא מתכוונים לשכור חברה חיצונית שתערוך בדיקות פוליגרף.

בנוסף, אמרו אז, בכחול לבן כי הבדיקה אינה כוללת בדיקת פוליגרף לעובדים או ליועצים שנחשבים כשותפי סוד, היום כאמור נחשף כי בכחול לבן כן ערכו בדיקת הפוליגרף.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
חרב איש ברעהו
אנא אמלוך
5
שמאלנים פחדנים ושקרנים
איש אחד
4
מישהו יכול לגלות לאן נעלם אהוד ברק ?
מוטי
3
אף אחד לא מאמין להם עוד לא התחילו את התפקיד וכבר פוליגרף
אור
2
כול המפלגה שלו שקרנים 😀🔫🔫🍑🍑😀💖💸💳💸💸💸
חנניה
1
כולם שם שקרנים
חלנחי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: