אאא

זה סוף מאי. אנחנו לא חוששים להוציא את הילדים מן הבית בשיער רטוב, בקושי מתהלכים ברחובות העיר בנעליים סגורות (מלבד לעבודה) והמזגן שלנו כבר פועל על מצב של קור ללא הפסקה.

החיים פשוטים עכשיו והמתכון הזה לסורבה אבטיח לא יכול להיות פשוט יותר. אז מה עליכם לעשות?

להקפיא קוביות של אבטיח קלופות ונטולות גרעינים, עד שהן הופכות למוצקות. אחר כך למעוך ולמזג אותן, עד לקבלת מחית חלקה ואחידה ואז להעביר אותה לתוך תבנית אפיה ממתכת ולהקפיא שוב. לפני שתשימו לב, תקבלו סורבה שמוכן לאכילה. תהנו.