מקורבו של ליברמן

טענה: "היועץ החרדי תכנן להפיל את נתניהו"

שר החוץ ישראל כץ טען כי יועצו החרדי של אביגדור ליברמן, אבי אבוחצירא, ביקש להפיל את נתניהו מהשלטון באמצעות הפלת חוק פיזור הכנסת בקריאה שנייה ושלישית (אקטואליה)

אבי אבוחצירא עם אביגדור ליברמן (צילום: פלאש 90)

שר החוץ ישראל כץ טען כי יועצו החרדי של אביגדור ליברמן, אבי אבוחצירא, ביקש להפיל את נתניהו מהשלטון באמצעות הפלת חוק פיזור הכנסת בקריאה שנייה ושלישית.

במהלך ראיון בחדשות 12, אמר השר כץ: "הצלחנו במאמץ גדול למנוע מזימה של הוצאת המנדט מנתניהו והעברתו לגנץ או למישהו אחר.

"אני יכול להגיד לכם שאתמול, בצהריים, התקשר עוזרו של אביגדור ליברמן, אבי אבוחצירא, אל מקורב מאוד למשה כחלון, ולחץ עליו שכחלון יצביע נגד פיזור הכנסת".

לדברי השר כץ: "וכשהוא שאל אותו 'למה כחלון צריך לעשות את זה', הוא(אבי אבוחצירא. י-ג) אמר לו 'בתוך שבוע הוא יקבל את כל מה שהוא רוצה'".

"זה מוכיח בדיוק" טען כץ: "שנתניהו עבד לפי המנדט שקיבל וליברמן פעל באופן תכסיסני. אנחנו נביא את עובדות. הוא רצה להוציא מנתניהו - מסיבות אישיות - את המנדט".

יו"ר 'ישראל ביתנו' ח"כ אביגדור ליברמן התייחס בצאת השבת לדבריו של כץ ואיים כי המפלגה תתבע אותו דיבה על "סיפורי העליביבי". ליברמן טען כי מדובר בשקרים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

26
אתם תפרנסו אותו????? לא מבין מה קורה כאן! הגיע הזמן שנבין שאין לנו בעלות על השני, ולא אופציה להחליט עבורו מה ייעשה או יפעל. אבי אדם צדיק, עזר לכמה אנשים מתוך משרד הבטחון, והכל בשמחה ומאור פנים, ובענווה גדולה!!! הלוואי שהחרדים היו לומדים ממנו הליכות ודרך ארץ!!! אז זו העבודה שלו, מה לעשות? אם לא היה ה
חרדי שפוי
שיאיר לפיד וגנץ יקימו ממשלה...מה לא מובן?? אתה מגיב באתר המתיימר להיות חרדי...
אריאל
למה לעשות כזאת עבודה שחורה??עצה שלי ליועץ לך ךישון הכי טוב
שיר
25
עוד ייצור שפל תכף ליברמן יבין את הטעות שלקח עצות ממנו..
אילה
ייצור שפל תקרא לדומים לך
אלחנן
24
לכל פריץ יש את המושקה שלו כזה שמרקד לו מה יפית ומלטף לו את האגו ואף מחניף ללא גבול לפריץ המרושע .אבי אבוחצירא עוד מושקה של הפריץ האוקראיני איווט. יבוא יום והוא לו יהיה מרוצה ממנו ויחליף אותך אבוחצירא בעוד חנפן עלוב כמוך .
המצליף
23
מכיר אותו אישית!!! איש חסד צדיק וירא שמיים, פועל ללא לאות למען התורה ולומדיה, בתוך לוע הארי, וכל מי שלא מבין בפוליטיקה ולא יודע להפריד בין ליברמן עצמו שנשוי לאשה דתיה, ושיש לו בת חרדית, לציבור בוחריו ולאינטרסים הפוליטיים שלהם עדיף שישתוק!!!
ישראל
22
היועץ החרדי של ליברמן מוכר מאוד בבני ברק וילד בעייתי מקירים אותו מילדות ליצן גאוותן ברמות. ועוד יועץ של הרוסי . הבעייתי ששונא חרדים שהוא עצמו מגיע מבית חרדי. ומשפחה של צדיקים
א.ד.
21
זה יהודי שמתחיל את היום שלו בעוד חושך בחוץ בלימוד ובתפילה בנץ קבוע! ירש ואיש חסד אמיתי ,,,לכן לא מאמין לסיפור הזה של כץ.. לענד הוא גם ניסה להניא את ליברמן אבל ה פ ע ם הבחור השתגע ולא שמע לאף אחד
שמואל
20
לכל שונאי עם ישראל העריצים האניטשמיים היו עוזרים יהודים שעזרו להם כמובן בכל מיני תירוצים כמו שיש היום לכל העוזרים 'כאילו שהם מתקנים את העולם ומצילים מן העסקנים החרדים'.
יוסי
19
כל יום שעובר מתגלה יותר שפלותו וכיעורו של ליברמן, אבל גם כחול לבן אשמים הם לא היו צריכים להחרים את ביבי, כל אחד יודע שביבי מתאים להנהיג יותר מהארבעה בנים שעומדים בראש כחול לבן, חכם רשע תם ושאינו לשאול, ואת החלוקה יכול כל אחד לעשות...
יצחק
18
עוד חלאה שלא מוסיף כבוד לבני עדות המזרח
דד
ם כך אתה כותב שלא מוסיף כבוד לאשכנזים אז אתה כנראה או גזען או אכול שנאה עצמית בדימוי נחות תטפל בעצמך
פרנק
17
"היועצים החרדים" למיניהם שרק נזקים גדולים לציבור החרדי וחילולי השם גדולים הם עשו ועושים!
זאת האמת!!

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: