ניצול שאריות

מתכון לכדורי פירה וגבינה בציפוי פנקו פריך

השאריות של מחית התפודים מארוחת הצהריים של אתמול יכולות להיות השוס של ארוחת הערב שתאכלו היום. עם סלט עלים מרענן בצד או מטבל של יוגורט ורוטב צ'ילי, ילדיכם יודו לכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כדורי פירה וגבינה בציפוי פנקו פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות שמן קנולה / זית, או יותר, לפי הצורך
  • 3 כוסות פירה
  • 1 כוס גבינת צ'דר / גבינה צהובה מגוררת
  • 2 כפות עירית קצוצה טריה
  • 1/2 כפית פלפל קאיין גרוס / שבבי צ'ילי גרוס (אופציונלי)
  • 2 ביצים גדולות, טרופות
  • 1/2 1 כוסות פירורי לחם פנקו
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת טריה

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית.

2. בקערה גדולה מערבבים את הפירה, הגבינות, העירית ופלפל הקאיין.

3. יוצרים כדורים באופן ידני.

4. טובלים כל כדור בביצים, ואז מצפים בפנקו באופן מלא.

5. מטגנים ומבשלים את הכדורים עד שמזהיבים ונהיים פריכים, בערך 2-3 דקות. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מיד ומקשטים עם פרמזן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר