סהרונים פריכים במילוי קרם אגוזים
סהרונים פריכים במילוי קרם אגוזים (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • לבצק:
  • 200 גרם מרגרינה עם מלח
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1 כף סוכר
  • 250 גרם גבינה לבנה 9%
  • למילוי:
  • 100 גרם אגוזים/שקדים טחונים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 4 כפות חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לקישוט:
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

אאא

הכנת הבצק:

1. מערבבים את הגבינה, המרגרינה, 2.5 כוסות קמח וכף סוכר יחדיו בקערה, עד לקבלת עיסה אחידה.

2. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.

3. מרדדים כל כדור ומחלקים אותו ל-4 חלקים.

4. יוצרים משולשים בעזרת סכין.

הכנת המילוי:

1. מערבבים בסיר על אש בינונית את האגוזים הטחונים, 1.5 כוסות סוכר, 4 כפות חלב ותמצית הווניל, במשך כמה דקות.

2. ממלאים את מרכז הבצק בקרם האגוזים ומגלגלים.

3. אופים בחום של 180 מעלות במשך 20-30 דקות.

4. מפזרים אבקת סוכר מעל לפני ההגשה.