אבוקדו אפוי בציפוי פריך
אבוקדו אפוי בציפוי פריך (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3-4 אבוקדו מוצקים
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/4 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. מקלפים וחוצים לשניים כל אבוקדו ואז פורסים כל חצי לאורך ל-3 פרוסות, כך שכל אבוקדו יניב 6 פרוסות ארוכות.

3. מצפים את פרוסות האבוקדו בפירורי הלחם, מסדרים אותן בתבנית, מתבלים במלח ופלפל שחור, מזלפים מעל מעט שמן זית ואופים במשך 10 דקות עד שהציפוי נעשה פריך וזהוב.