התוספת האולטימטיבית

מתכון לתפוחי אדמה אפויים בתנור עם תיבול ממכר

אם אתם מתחילים שעוד מגששים את דרכם במטבח, המתכון הזה בול בשבילכם, לפעם הבאה שתרצו לכבד את האורחים מפרי ידכם ולא להזמין משהו מבחוץ במחיר כפול. אפשר להגיש אותם כתוספת בארוחה חלבית או בשרית או סתם כנשנוש (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תפוחי אדמה בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה (4 גדולים), מקולפים
  • 3 כפות שמן זית

לתיבול:

  • 1/2 1 כפיות פפריקה
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית אבקת בצל
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות ומערבבים בכלי קטן את כל מרכיבי התיבול.

2. חותכים כל תפוח אדמה לחצי לאורך ואז חותכים כל חצי ל-4 לאורך, כך שיתקבלו 8 חצאי פרוסות מכל תפוח אדמה.

3. מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה, מזלפים מעל את השמן ומתבלים. מערבבים הכל בידיים.

4. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית, כך שהצד החתוך כלפי מטה, ואופים במשך 35-45 דקות, עד שהם שחומים ופריכים. הופכים פעם אחת באמצע האפייה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר