מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף אפוי בתנור ועסיסי במיוחד

הסוד טמון בתערובת התבלינים בהם תצפו את חזה העוף לפני שתשלחו אותו לתנור ל-20 דקות. תוך חצי שעה יונחו על שולחנכם נתחי עוף עסיסיים וממכרים שללא ספק תכינו שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
חזה עוף אפוי עסיסי במיוחד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף במשקל 150-180 גרם כל אחד
  • 2 כפיות שמן זית
לתערובת התיבול:
  • 1/2 1 כפות סוכר חום
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית אורגנו או תימין מיובש
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ובעזרת פטיש שניצלים, דופקים את החלק העבה יותר של נתחי העוף.

2. בכלי קטן, מערבבים את תבליני התערובת.

3. מרפדים תבנית בנייר כסף ומעל מרפדים בנייר כסף. מסדרים את העופות בתבנית, מזלפים עליהם את השמן ומורחים קלות עם האצבעות. מפזרים מעל בנדיבות מתערובת התיבול.

4. אופים במשך 18 דקות או עד שהעופות זהובים-שחומים. מוציאים מהתנור ומעבירים מיד לצלחת הגשה. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר