לכבוד שבת

מתכון לשוקי עוף בריבת בצל מתוקה-חריפה

המוני עופות בישלתי בחיי והרבה מתכונים פיתחתי, אבל האמינו לי, זהו אחד ה-עופות הטעימים שאכלתי, בלי גוזמה. הוא כה פשוט להכנה, כמעט בלי תבלינים והבצל פשוט מעדן בפני עצמו (מתכונים, אוכל)

אושרית אברג'יל | כיכר השבת |
שוקיים בריבת בצל (צילום: מתוך האינסטגרם oshritabergil@)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 שוקיים
  • 3 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות
  • 1 כרישה, חתוכה לקוביות
  • 1 כף צ'ילי גרוס
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות רוטב צ׳ילי
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

הערה חשובה: השתמשתי בסיר טפלון איכותי ולכן העוף לא נדבק ולא נשרף. במידה ואין ברשותכם סיר כזה, הוסיפו קצת מים ושימו לב במהלך הבישול שהעוף לא נשרף.

1. מטגנים את הבצל עד שמקבל צבע שחום. מוסיפים את הכרישה, הצ'ילי הגרוס והפלפל השחור ומערבבים.

2. מוסיפים את השוקיים ומערבבים היטב.

3. מנמיכים את האש ומבשלים (לא מוסיפים מים) במשך 30 דקות, תוך כדי ערבוב (מדי 7 דקות הופכים את העוף)

4. לאחר 30 דקות, מוסיפים את רוטב צילי ומערבבים. ממשיכים בבישול האיטי במשך עוד 20 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר