ארוחה מהירה

מתכון לפילה סלמון אפוי בנייר אפייה - "א פפיוט" או "דג במתנה"

ובכן, מדובר בדרך מעט דרמטית לאפות סלמון, אך התוצאה מושלמת ומרשימה והפתיחה של המנה תפיל את כולם. טכניקת האפייה בתוך הנייר נקראת Papillot ומגיעה מהמטבח הצרפתי. המעטפת מבשלת את הסלמון והתוספות באדים שנכלאים בתוכה לדרגת עשייה מדויקת ועסיסית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
דג במתנה: סלמון א פפיוט (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 נתחי פילה של סלמון במשקל 170-200 כל אחד
  • פרוסות של ירקות לבחירתכם
  • פרוסות לימון (אופציונלי)
  • עשבי תיבול לבחירתכם
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. חותכים 4 ריבועים גדולים של נייר אפייה או נייר כסף לצורת לב, מקפלים כל "לב" באמצע ומסדרים אותם על תבנית גדולה.

3. בצד אחד של כל לב, מסדרים את פילה הדג, הירקות ושאר התוספות ומתבלים במלח ופלפל שחור.

4. מקפלים מעל את הצד השני של "הלב" ומהדקים היטב את הקצוות.

5. אופים במשך 10-15 דקות. לאחר האפייה, מעבירים את החבילות הסגורות לצלחות ומגישים לסועדים עם מספריים, שיגזרו את המנות שלהם. כן! דרמה היא חלק בלתי מבוטל מהמנה הזו.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר