מטבל בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שכיף לנשנש עם ביסקוויטים
מטבל בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שכיף לנשנש עם ביסקוויטים (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 115 גרם חמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר
  • 220 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
  • 1/4 כוס סוכר חום בהיר
  • 3/4 כוס אבקת סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • ¼1 כוסות שוקולד צ'יפס
  • שרוול ביסקוויטים

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערת המערבל החשמלי, מניחים את החמאה עם גבינת השמנת והסוכר החום ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק, קל ואוורירי, במשך 3-4 דקות.

2. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד לאיחוד טוב. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס.

3. מגישים בטמפרטורת החדר עם ביסקוויטים. מאחסנים שאריות בכלי אטום לאוויר במקרר, עד שלושה ימים (מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)