צ'יט דיי

מתכון למטבל בצק עוגיות שוקולד צ'יפס - שכיף לנשנש עם ביסקוויטים

עובדה: אנחנו מכינים בצק עוגיות רק כדי לאכול אותו טרם האפייה. אז חשבנו, למה לא להכין גרסה ידידותית יותר? וכך נולד המתכון שלנו למטבל בצק עוגיות שוקולד-צ'יפס המבוסס על גבינת שמנת ומוכן תוך רבע שעה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מטבל בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שכיף לנשנש עם ביסקוויטים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 115 גרם חמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר
  • 220 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
  • 1/4 כוס סוכר חום בהיר
  • 3/4 כוס אבקת סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • ¼1 כוסות שוקולד צ'יפס
  • שרוול ביסקוויטים

אופן ההכנה:

1. בקערת המערבל החשמלי, מניחים את החמאה עם גבינת השמנת והסוכר החום ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק, קל ואוורירי, במשך 3-4 דקות.

2. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד לאיחוד טוב. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס.

3. מגישים בטמפרטורת החדר עם ביסקוויטים. מאחסנים שאריות בכלי אטום לאוויר במקרר, עד שלושה ימים (מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר