מה נאכל היום?

מתכון למאפים אישיים של פירה עם גבינות - פריכים וטעימים אש

נותרו לכם שאריות מחית תפוחי אדמה משבת? הכינו מהן מאפי פירה קטנים עם גבינת צ'דר ופרמזן מעל, לארוחת הערב, שאף אחד לא יאמין שהוכנו בעשר דקות עבודה. זה יהיה הסוד הקטן שלנו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מאפים אישיים של פירה עם גבינות - פריכים וטעימים אש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות פירה
  • 3 ביצים גדולות, טרופות
  • 1 כוס גבינת צ'דר, מגורדת
  • 1/4 כוס עירית קצוצה
  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
  • 1/4 כוס גבינת פרמזן, מגורדת
  • שמנת חמוצה, להגשה

אופן ההכנה:

1. בקערה, משלבים את הפירה, הביצים, גבינת הצ'דר והעירית.

2. מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.

3. משמנים תבנית מאפינס וממלאים בתוך כל שקע כף גדושה של תערובת הפירה.

4. מפזרים על כל כוס גבינת פרמזן.

5. אופים במשך 30-35 דקות, בחום של 200 מעלות או עד להזהבה.

6. מצננים 5 דקות ומגישים חם עם שמנת חמוצה בצד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר