לכבוד שבת

מתכון לתפוחי אדמה אפויים בתנור בתיבול פיקנטי

לא משנה מהי המנה העיקרית שבחרתם להכין, תפוחי האדמה הנהדרים האלה חייבים להיות על שולחן השבת שלכם: מתכון לתפוחי אדמה אפויים - פרוסות שמנמנות עטופות בתיבול פיקנטי שאי אפשר להפסיק לאכול (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תפוחי אדמה אפויים בתנור בתיבול פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים, מקולפים וחתוכים לפלחים (סירות)
  • 2-3 כפות שמן זית / שמן צמחי
  • 1 כפית תערובת עשבי תיבול איטלקית
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות.

2. מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה, מוסיפים את השמן והתיבול ומערבבים היטב כך שתפוחי האדמה יהיו מצופים לגמרי.

3. מפזרים את תפוחי האדמה לתבנית משומנת או לתבנית עם ציפוי נון-סטיק ואופים במשך 45-60 דקות, עד שהם מבושלים ופריכים מבחוץ. באמצע האפייה, מסובבים את התבנית והופכים את תפוחי האדמה כדי להבטיח השחמה אחידה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר