תוצרת בית

מתכונים לחמוצים תוצרת בית שאפשר להכין מכל ירק שרוצים

ירקות חמוצים יכולים לסגור לכם בקלות כל פינה כשזה מגיע לתוספת לעיקרית או מרכיב מרענן בכריך. השפית מורן פינטו עם מתכונים לחמוצים תוצרת בית שאפשר להכין מכל ירק שרוצים בקלי קלות (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ירקות חמוצים ביתיים (צילום: Brooke Lark on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 כוס חומץ
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • 4 כפות מיץ לימון
  • מלח

אופן ההכנה:

מתאים לכלי בנפח 2-2.5 ליטרים

1. חותכים ירקות אהובים ומעבירים לצנצנת / כלי מלבני שניתן לסגירה.

2. בסיר, מביאים לרתיחה את החומץ, הסוכר, הלימון, השמן והמלח, עד שהסוכר נמס לגמרי.

3. יוצקים את התערובת החמה על הירקות וממתינים לצינון מלא.

4. מכסים את הכלי היטב ומעבירים למקרר. כדאי להכין את החמוצים יום-יומיים מראש, כי עם הזמן הם יהיו טעימים יותר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר