מאפה בוקר נהדר ששווה להכין רק בשביל הריח המדהים שעוטף את הבית.
מאפה שמרים שמורכב משבלולי קינמון עשויים בצק רך וסופר אוורירי. למעשה מדובר בקרואסון ענק ומתוק בטעם של חורף שעומד להפיל את כולם והכי טעים להגיש לצד כוס שוקו מהביל.
מאפה שמרים פלאפי ומנחם עם מילוי מפנק במיוחד שטעים לחמם קלות רגע לפני הביס ולהתמלא באנרגיה מתוקה. לקבלת בצק נעים במיוחד, אנחנו מתפיחים אותו במקרר למשך הלילה, אך יש גם אפשרות לקיצור תהליכים.
בלוגרית האוכל והצלמת אושרית אברג'יל עם סינבונים אישיים מתוקים ממולאים בקינמון וזיגוג שוקולד לבן חלומי.
קשה לתת למאפה הזה שם מוגדר, אז פשוט נספר לכם ממה הוא מורכב: בסיס בצק פריך, מלית תפוחים ועוגיות ספירלה קינמון פריכות מעל. בפנים ממתין לכם מדריך וידאו שלב אחר שלב - ולא תאמינו כמה קל להכין את המאפה המרשים הזה.