תחפושת מיוחדת

ב'עוצמה' עושים צחוק מהח"כים החרדים • צפו

ב'עוצמה יהודית', לא מתייאשים, ולמרות הסקרים, הם יוצאים הערב בסרטון הומריסטי חדש, בו הם הופכים את אריה דרעי ומשה גפני - לאנשים שמתחפשים לכבוד הבחירות • צפו (חדשות)

מפלגת 'עוצמה יהודית', מפרסמת הערב (שני) סרטון הומוריסטי חדש. בסרטון, טוענת המפלגה, כי הח"כים החרדים מתחפשים לימנים לקראת תקופת הבחירות למרות שבפועל הם רחוקים ממדיניות הימין.

הסרטון החדש מתמקד בח"כ משה גפני ובשר אריה דרעי, שנראים בו בהצהרות ימניות במהלך קמפיין הבחירות ואליהם מוצמדת מסכה של עו"ד איתמר בן גביר. בסיום הסרטון אומרים בעוצמה יהודית "חלאס עם המסכות, לא כל יום פורים" וכן כי "ברגע האמת רק בן גביר ישמור גם על תורת ישראל וגם על ארץ ישראל".

צפו בסרטון

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
רק שס תביא ממשלת ימין רק שס רק שס רק שס רק שס רק שס רק שס רק שס רק שס רק רק שס רק שס רק שס רק שס
שס
15
מה זה היה אמור להביע?? אפילו לא דגדג... בן גביר, די עם הניסיונות הכושלים, שב בצד ותן לפוליטיקאים האמיתיים לעשות את העבודה.
שיראל
14
טוב אם זה לא היה שלנו זה היה מצחיק בן גביר חלאס עם ה"בדיחות" זה לא מצחיק אף אחד אתה כן אתה מחרב את הסיכוי לממשלה ימנית
משהו

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: