תיעוד מפחיד

צפו בבום: כשהרכב הפרטי התנגש במשאית

בתאונה שהתרחשה היום בכביש 4, סמוך לכניסה לקיבוץ חותרים, סטה רכב פרטי ממסלולו והתנגש בעוצמה במיכל הדלק של המשאית • צפו בתיעוד מקבינת המשאית (אקטואלי)

בתאונה שהתרחשה היום (רביעי), בכביש 4 בין משאית לרכב פרטי, נפצעה נהגת הרכב באורח בינוני ופונתה לבית החולים.

צוותי החירום שהגיעו למקום הבחינו כי הרכב הפרטי המעורב בתאונה, פגע במיכל הדלק של המשאית ומיד נכנסו לכוננות שיא בכדי למנוע התלקחות שריפה עקב הפגיעה.

הרכב הפרטי התהפך על גגו כתוצאה מהתאונה וממנו נחלצה עצמאית הנהגת, אשר טופלה ופונתה בהמשך לבית החולים כאשר מצבה מוגדר בינוני, וסובלת מחבלת ראש.

יצחק מירו, חובש באיחוד הצלה שטיפל בפצועה בשטח סיפר: "מדובר בתאונה עם מעורבות רכב פרטי שהתהפך ומשאית. הענקתי סיוע ראשוני בזירת התאונה לנהגת הרכב שנפצעה באורח בינוני עד קשה. לאחר מכן היא פונתה לבית החולים רמב"ם בחיפה".

צפו בתיעוד

מזירת התאונה. (דוברות איחוד הצלה מרחב כרמל)
מזירת התאונה. (דוברות איחוד הצלה מרחב כרמל)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
נראה שלא הזיז למשאית. שימו לב לשיר בסוף "רוצה לבכות...". הכל משמים
יצחק
4
גם נהג המשאית "לא צדיק", אם היה ערני היה מסובב את ההגה לצד.. הראש שלו היה במוזיקה...
חי
אם תסתכל טוב טוב בסרטון אז תראה שהוא ניסה לזוז אבל זה היה בלתי אפשרי רואים אותו רק בשנייה האחרונה😕 פלוס זה משאית ומשאית לא בדיוק יכולה לזוז לצד עם שוליים כאלה צרים...😶 קיצר הנהג משאית ממש אבל ממש לא אשם😒
לא חשוב
3
כנראה התעסקה בטלפון ובלי לשים לב סטטה שמאלה קצת....היה לה נס ממש שלא נהרגה.
קובי
2
תפסיקו לתת רישיון לנשים..
יוסי
לא נעים לי יוסי אבל בדרך כלל הבנים הם אלה שלא זהירים.... (בדרך כלל!!!)😜
לא חשוב
1
נראה שהייתה באמצע שליחת מסרון...
יוסי
האישה אחרי משמרת לילה כמילדת העייפות הכריעה אותה. אישה מיוחדת ממש. הייתי הרכב השני ממש תאונה קשה. אבל ב"ה היא שוחררה היום מבית החולים.
ממש לא!!!
זה לא משנה אם היא הייתה עייפה או אם היא מיוחדת ממש אם היא עייפה אסור לה לנהוג והרי התוצאה
עי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: