בריא יותר

מתכון לשייק מנגו וכורכום מתוק וטעים - לא לאמיצים בלבד

אנחנו יודעים מה אתם חושבים - וחכו רגע עם ההבעה המוזרה על הפרצוף, כי כורכום יכול להיות מרכיב נהדר בשייק. לכורכום יש תכונות נפלאות בחיזוק מערכת החיסון, הגנה על הכליות, מניעת סוכרת ואף שימור יכולות קוגניטיביות. הכורכום מוסיף טעם מיוחד לשייק והופך אותו לבריא ומזין עוד יותר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
שייק מנגו וכורכום מתוק וטעים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 מנגו, רצוי מזן שמפניה, מקולפים וחתוכים לקוביות
  • 1 כוס יוגורט
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים טרי
  • 1/2 בננה בשלה
  • 2 כפות כורכום
  • 1/2 1 כפות סירופ מייפל או נקטר אגבה
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קוביות קרח

אופן ההכנה:

1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים מלבד קוביות הקרח, עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מוסיפים את קוביות הקרח, ממשיכים לטחון לאיחוד מלא ומוזגים מיד ל-4 כוסות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר