• זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • ½1 כוסות תותים חתוכים לקוביות
  • ½1 כוסות בננות חתוכות לקוביות
  • 2 כפיות מיץ לימון טרי, מחולקות
  • 4 כפות דבש, מחולקות

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים תנור ל-65 מעלות. מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.

2. בבלנדר, טוחנים את כל המרכיבים, עד לקבלת תערובת חלקה לגמרי, במשך כ-2 דקות. מחלקים את התערובת לשניים ויוצקים על גבי ניירות האפייה המוכנים.

3. מורחים את התערובת בשכבה אחידה בעובי של 1/2 סנטימטר. מכניסים לתנור ואופים במשך 6-8 דקות, עד שהמרכז כבר לא דביק.

4. מוציאים מהתנור ומניחים להתקררות טרם החיתוך. חותכים לרצועות ומגלגלים כלפי מעלה.

מאחסנים בכלי אטום לאוויר עד שבועיים או במקפיא.