תוצרת בית

מתכון ללֶדֶר תות בננה טעים ובריא שהילדים לא יפסיקו לחסל

כשהיינו ילדים, דודתנו מאמריקה היתה מגיעה מפעם לפעם ארצה (בימים שקורונה היתה רק שם של בירה) ומפנקת אותנו בשקיות ענק של ממתקים מיוחדים, ביניהם לדרים תעשייתיים שהיינו אוכלים בזה אחר זה. לאחרונה, צף במוחנו זיכרון שלהם והחלטנו לשחזר את טעמם, רק בגרסה בריאה יותר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לֶדֶר תות בננה טעים ובריא שהילדים לא יפסיקו לחסל (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • ½1 כוסות תותים חתוכים לקוביות
  • ½1 כוסות בננות חתוכות לקוביות
  • 2 כפיות מיץ לימון טרי, מחולקות
  • 4 כפות דבש, מחולקות

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-65 מעלות. מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.

2. בבלנדר, טוחנים את כל המרכיבים, עד לקבלת תערובת חלקה לגמרי, במשך כ-2 דקות. מחלקים את התערובת לשניים ויוצקים על גבי ניירות האפייה המוכנים.

3. מורחים את התערובת בשכבה אחידה בעובי של 1/2 סנטימטר. מכניסים לתנור ואופים במשך 6-8 דקות, עד שהמרכז כבר לא דביק.

4. מוציאים מהתנור ומניחים להתקררות טרם החיתוך. חותכים לרצועות ומגלגלים כלפי מעלה.

מאחסנים בכלי אטום לאוויר עד שבועיים או במקפיא.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר