כשר לפסח

מתכון לפריטטה משובחת - ארוחה לכל המשפחה

נגמרו לכם הרעיונות לארוחות? כך תשדרגו את החביתה בקלי קלות: מורן פינטו עם מתכון לפריטטה עסיסית עם תפוחי אדמה וירקות - ארוחה שלמה במחבת אחת (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פריטטה עם תפוחי אדמה וירקות (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל לבן גדול, חתוך לקוביות
  • 1 תפוח אדמה גדול, קלוף וחתוך לקוביות
  • חבילת עלי תרד, קצוצים
  • 1 גמבה אדומה או צהובה, פרוסה לרצועות
  • 6 שיני שום, פרוסות
  • 5 פרוסות חציל מטוגן או פטריות טריות, פרוסות
  • מלח ופלפל שחור
  • 7 ביצים, טרופות

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב עד להזהבה.

2. מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה ומטגנים אותם עד להזהבה.

3. מוסיפים את רצועות הגמבה, התרד והשום, מערבבים ואז מוסיפים את החציל או הפטריות, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים ויוצקים את הביצים הטרופות על הכל.

4. מתבלים שוב במלח ופלפל שחור, מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר