לכבוד שבת

מתכון לחצאי בטטות נימוחות עם שקדים וחמוציות וטחינה מעל

מורן פינטו עם מנת פתיחה מדליקה כשאתם רוצים לגוון בשולחן השבת או להפתיע בחג, בשלב הדגים או הבשר - לבחירתכם. מתכון לחצאי בטטות נימוחות, צרובות קלות, עם שקדים וחמוציות וטחינה מעל (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
חצאי בטטות נימוחות עם שקדים וחמוציות וטחינה מעל (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • בטטות לפי כמות הסועדים
  • שקדים מולבנים
  • חמוציות
  • טחינה מוכנה
  • מלח גס
  • תוספות אפשריות: סילאן, צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

1. שולקים את הבטטות עד לריכוך בסיר גדול מלא מים.

2. חוצים את הבטטות וצורבים קלות את הצד החתוך במחבת לוהטת.

3. סמוך להגשה, מסדרים את הבטטות בכלים אישיים או במגש גדול, מפזרים מעל שקדים מולבנים וחמוציות ומזלפים טחינה, מעט סילאן וצ'ילי גרוס.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר