התוספת שתופסת

מתכון לברוקולי צלוי עם רוטב סויה, דבש ובוטנים

ברוקולי תמיד נתפס כמשעמם ולעתים אפילו תפל, אבל זה לא חייב להיות כך. ראשית, ברוקולי אפוי הוא הדרך הטובה ביותר להכין ברוקולי. זו עובדה. הוא נהיה פריך ובדרך כלל פשוט יותר טעים מברוקולי מאודה ואם תוסיפו לו את הרוטב האסייתי הזה - אף יותר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קל, מהיר, טעים ואפילו בריא: ברוקולי צלוי עם רוטב סויה, דבש ובוטנים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש ברוקולי
  • מלח ופלפל - לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
לרוטב:
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 3 כפות דבש
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1 כף קורנפלור
תוספות:
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 2 כפות בוטנים קצוצים
  • קמצוץ צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות. קוצצים את הברוקולי לפרחים. משליכים את הגבעול או משתמשים בו לצורך אחר.

2. מניחים את הפרחים על תבנית ומזלפים מעל את שמן הזית. מנערים את התבנית כך שהברוקולי יצופה וצולים בתנור במשך 20 דקות.

3. בזמן שהברוקולי נאפה, מכינים את הרוטב: בקערה בינונית, מערבבים יחד את רוטב הסויה, הדבש, שמן השומשום והקורנפלור יחד ומניחים בצד.

4. לאחר צליית הברוקולי, מעבירים לקערה ושופכים את הרוטב מעל; מערבבים לשילוב. מקשטים עם כוסברה, בוטנים וצ'ילי גרוס ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר